top of page

Ammattijärjestäjän palvelut

Eläminen vaatii aina jossain määrin tavaraa: vaatetta päällepantavaksi, keittiövälineitä ruoanvalmistukseen ja harrastusvälineitä vapaa-aikaan. Vuosien varrella hankittu tarpeellinen tavara on kuitenkin voinut muuttua ajan kanssa tarpeettomaksi, mutta jäädä silti säilytystilojen täytteeksi.  Koulutettu ammattijärjestäjä on apunasi tarpeellisen 

hahmottamisessa, turhan poistamisessa ja käyttöön jäävän toimivassa järjestämisessä.

Tavaran kertyminen kotiin on ymmärrettävää, kun miettii, miten helppoa ja nopeaa on tehdä tarpeellisia tai heräteostoksia verrattuna käytettyjen tavaroiden myymiseen, lahjoittamiseen tai muuhun kierrättämiseen. Karsimisen ohella omien kulutustottumusten miettiminen onkin tärkeää, jotta tavaran kertyminen saadaan katkaistua. Ammattijärjestäjä tukee ja neuvoo tavaranhallinnan kanssa, mutta päätösvalta on aina asiakkaalla itsellään. 

AMMATTIJÄRJESTÄJIEN EETTINEN OHJEISTUS

Suomen ammattijärjestäjät ry jäsenenä olen sitoutunut yhdistyksen eettiseen ohjeistukseen. Asiakkaan kunnioittaminen, hänen ehdoillaan tapahtuva auttaminen sekä salassapito ovat ammattijärjestäjän toiminnan lähtökohtia. 

"Suomen ammattijärjestäjät ry on luonut jäsenilleen ammattijärjestäjän
toimintaa ohjaavat eettiset ohjeet ja toimintasäännöt, joita jokainen Suomen ammattijärjestäjät ry:n jäsen sitoutuu noudattamaan. Ammattijärjestäjän työn tärkeimmät lähtökohdat ovat asiakkaan etu, auttaminen ja kunnioittaminen, luottamuksellisuus sekä toiminnan avoimuus, rehellisyys ja totuudenmukaisuus."

HINNASTO (sis. ALV 24 %)

2h 120 €

4h 230 €

6 h 330 €

Muista hyödyntää kotitalousvähennys!

Kotitalousvähennys ammattijärjestäjän työn osuudesta on 60 % 3500 euroon asti, kun  ostat palveluita kotiisi tai vapaa-ajan asunnollesi. Omavastuu on 100 euroa vuodessa. 

Siinä missä useimmat vähennykset tehdään ansiotuloista ennen kuin veroja lasketaan, kotitalousvähennys tehdään ensisijaisesti suoraan ansio- ja pääomatulojen veroista, mikä merkitsee suurempaa rahallista hyötyä asiakkaalle. ​

bottom of page